wtorek, 3 lutego 2015

Foodie! Pasta z tuńczyka według Łukasza!

Cześć Dziewczyny,

mam dla Was przepis na pastę z tuńczyka i jajek, którą robi Łukasz i jest pyszzzzzzna! :)



Składniki:

- 3 jaja
- tuńczyk w kawałkach w sosie własnym
- pół cebuli (można pominąć)
- ogórek kiszony
- 2 łyżki majonezu
- 1 łyżeczka musztardy DIJON
- przyprawy: sól, pieprz, słodka papryka

Ugotowane jajka ścieramy na tarce. Do jajek dorzucamy rozdrobnionego i odsączonego tuńczyka, pokrojone w kosteczkę cebulkę i ogórka. Dodajemy musztardę, przyprawy i majonez.

Całość można podawać z pokrojonym awokado lub kiełkami. :)

Polecaaam i z chęcią poznamy (Łukasz też) Wasze ulubione przepisy na kanapkowe pasty. :)


Xoxo, Ola.

1 komentarz: